Bedrijfstuin

Niet alleen uw pand, óók uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie tuin die past bij uw bedrijfspand en die er keurig bij ligt. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich liever op uw eigen vakgebied richt dan op het aanleggen en onderhoud van uw bedrijfstuin. Daarom ontzorgen wij u graag en nemen wij dit voor onze rekening. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfstuin er verzorgd uitziet.  

Beplanting 

De beplanting in een bedrijfstuin is sfeerbepalend. Frank van den Berg helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes in beplanting. Wij denken verder bij uw wensen over bijvoorbeeld kleuren en geuren en baseren ons ontwerp hierop. De beplanting van uw border, perken, (verhoogde) plantenbakken of bijvoorbeeld hagen is bij ons in goede handen. 
 
Een stuk van uw tuin herinrichten behoort bij ons eveneens tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden in uw bedrijfstuin te bespreken. 

Tuinverlichting 

Geeft prachtige accenten in uw bedrijfstuin als het donker is. Hiermee wordt uw tuin nog meer een verlengstuk van uw bedrijf. Tevens kan verlichting ook puur functioneel dienen om bijvoorbeeld ongenode gasten uit uw tuin of van uw perceel te weren. Verlichting is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Ons bedrijf verzorgt zowel zwakstroomverlichting (12 volt), 240 volt verlichting als verlichting op zonne-energie. Met intelligente schakelklokken is het in- en uitschakelen van de verlichting exact op uw wensen af te stemmen. 

Onderhoud  

Ook het onderhouden van uw bedrijfstuin is een taak waar u zich liever niet mee bezig houdt. Daarom nemen wij deze taak u graag uit handen. 

Gladheidbestrijding 

In de wintermaanden is gladheidbestrijding essentieel voor de mobiliteit naar en rondom uw bedrijf. Wij werken graag mee om de veiligheid te bevorderen. Al jaren verzorgen wij de gladheidbestrijding voor diverse bedrijven. 
 
U kunt hierbij denken aan het sneeuw- en ijsvrij maken (en houden) van uw parkeerterrein, oprit, toegangsweg, paden, etc. 

Door onze 24-uur per dag service kunnen wij continu bijdragen aan gladheidbestrijding. 

Wilt u uw perceel ook bereikbaar en veilig houden tijdens de winter? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bekijk ook onze Facebook pagina of neem contact met ons op.