Tuinadvies

Bij de aanleg van uw tuin komt u voor een groot aantal keuzes te staan. Een goed tuinadvies is dus essentieel. Hoveniersbedrijf Frank van den Berg luistert naar uw wensen en helpt u op basis daarvan de beste beslissingen te nemen in ontwerp, materiaalgebruik, elektra en beregening. Ook na de aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht voor advies over het onderhouden van uw gazon, beplanting of onkruidbestrijding. 

Wat kunt u van ons verwachten? We beginnen met de uitgangspositie.   
Samen met u plannen we een afspraak om uw tuin te bekijken. Wat is de staat van de tuin, de ligging, hoe verhoudt de tuin zich tot uw woning? Met deze uitgangspositie weten we waarmee wij rekening dienen te houden wanneer uw wensen worden vertaald en wanneer wij een tuinontwerp voor u gaan maken. 

Uw wensen 
Nu we een beeld hebben gekregen van uw tuin gaan we met u in gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen door ons in kaart gebracht. Wat voor type tuin wilt u en past uw idee ook daadwerkelijk.  Uiterwaard is het goed te weten wat er gebeuren moet. Wordt het een compleet nieuwe tuin of gaat u voor het herinrichten van uw bestaande tuin. Dan kunnen we kijken welke beplanting er met de herinrichting gebruikt kan worden. Gaat u tocht voor een volledige nieuwe tuin dan is het goed te weten welke type tuin u voor ogen heeft. 

Gaat u voor een natuurlijke tuin, nostalgische tuin of past een moderne strakke tuin met weinig onderhoud beter bij u? Zijn er planten of elementen die u graag terugziet of juist niet? Niet geheel onbelangrijk; welk budget heeft u in gedachten? Kortom uw wensen en behoeften vormen ons uitgangspunt bij het maken van het ontwerp. Wilt u tuinadvies en weten wat er mogelijk is? Bel of mail voor een afspraak en samen kijken wij wat de mogelijkheden zijn. 

Bekijk ook onze Facebook pagina of neem contact met ons op.