Over ons Hoveniersbedrijf Frank van den Berg

Over ons

Een tuin is vandaag de dag een steeds belangrijker onderdeel voor een prettige leefomgeving geworden. Een tuin wordt dan ook als een verlengde van de woning gezien. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat een tuin dé plek is om te ontspannen en bij te komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Het laten aanleggen en onderhouden van een tuin is een investering waar u liever niet aan moet denken als het verkeerd afloopt. Kiest u voor Hoveniersbedrijf Frank van den Berg dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Om dit te onderstrepen zijn wij daarom aangesloten bij TuinKeur, het keurmerk voor de hoveniersbranche. Zo kunt u met een gerust hart en zorgeloos het werk uit handen geven. Wij zorgen voor maximale tuinplezier.

Met onze passie zorgen wij ervoor dat uw tuin de uitstraling en verzorgdheid krijgt die u zoekt. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud van bijvoorbeeld wintersnoei en boomverzorging, wij denken graag met u mee.

Hoveniersbedrijf Frank van den Berg is thuis in alle aspecten van het hoveniersvak. Voor een kleine achtertuin maar ook voor het aanleggen van grote landelijke tuinen. Naast het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen, doen wij ook de aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen. Bedrijfsterreinen gaan gelukkig steeds meer over naar een groene leefomgeving, dit zorgt tevens voor een betere waterinfiltratie.

Om wat voor type tuin het ook gaat, wij benaderen elke tuin met dezelfde aandacht en nauwkeurige uitvoering.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw tuin onze zorg!

Hoveniersbedrijf Frank van den Berg zorgt voor maximale tuinplezier waar u lang van kunt genieten. Wij staan garant voor kwaliteit en uitstekende service. Vraag naar de mogelijkheden.
Bekijk ook onze Facebook pagina.